Program for Alvarheim i september og oktober 2014

Programmet er nå lagt ut under arkfanen program Alvarheim. 12092014

Presidentskifter og Guvernørskifte

De fleste Rotaryklubber har nå gjennomført sine tradisjonelle presidentskifter. Arrangementet for guvernørskiftet for Rotarydistrikt 2305 går av stabelen på Melgården, Deset i Åmot kommune.  http://www.oninstagram.com/profile/melgaarden. Det er avtroppende president i Elverum Rotaryklubb Kirsti Marit Mykleby, som har invitert rotarianere med ledsagere til kombinert presidentskiftet og guvernørskifte i hjemmet sitt på denne staslige storgården fra ca. 1875. Kirsti Marit har også lagt opp til opptak av et nytt Rotarymedlem ved denne anledningen. En flott opplevelsesramme for sosiale arrangementer i Rotaryklubbene er viktige, enten de skal foregå i klubblokalet, eller som denne gang i mer historiske omgivelser. Det er viktig for kameratskapet i Rotaryklubben at vi deler gode opplevelser sammen, og at vi åpner for ledsagere og potensielle nye medlemmer. Både min kone, Karen, og jeg ser fram til dette arrangementet i kveld, selv om jeg også åpent innrømmer at jeg opplever at dette Rotaryåret har gått raskere enn forventet og at stafettpinnen overlates til nestemann, før alle mine egne forhåpninger om hva som skulle gjøres i løpet av disse 12 månedene, ikke helt er innfridd. Er det flere tillitsvalgte i Rotary som kjenner seg igjen i dette?

Roy Heine olsen
Distriktsguvernør 2013 – 2014
Rotarydistrikt 2305

Se bilder fra begivenheten her 01.07.2014

Vedtekter Elverum Rotaryklubb

Klubbens vedtekter er nå overført til elektronisk form og lagt inn på arkfanen "Om Elverum Rotaryklubb" til venstre i vinduet. 18.06.2014

Guvenørens nyhetsbrev nr 12.

Roy's siste nyhetsbrev og blir lagt ut på Distriktets hjemmeside ganske snart.  01.07.2014

Månedsprogram juli - september 2014

Månedsprogrammene er nå lagt ut under arkfanen Programmer. 01.07.2014

Ditt skattefrie bidrag til Rotary Foundation

Norsk Rotary Forum – NORFO – har lykkes i å få bidrag til Rotary Foundation likestilt med bidrag til andre organisasjoner hva gjelder skattefrihet for gaver til humanitære formål. I praksis betyr dette at alle som bidrar med minimum kr. 500.- i løpet av et år, får 28 % av beløpet i skattefradrag ved skatteavregningen.  Fordi vi kan benytte deler av Rotary Foundation midlene til lokale prosjekter, har mange funnet at nettopp Roary Foundation bidrag både gir mulighet for eksponering av gode prosjekter i lokalmiljøet og støtte til humanitære prosjekter i regi av norske Rotaryklubber i utlandet.  Ved å delta med bidrag gjennom AvtaleGiro er du også med å bidra til din klubbs samlede innsats for bidrag til Rotary Foundation.  Samtlige Guvernører, som er generalforsamlingen i NORFO, anmoder alle norske rotarianere om å følge deres eksempel og inngå avtale om AvtaleGiro på kr. 50.- pr. måned.

Kr. 50.- pr måned minus kr. 14.- i skatt gir et netto bidrag på kun kr. 36.- pr måned.

Hent skjema her

Du kan selvfølgelig avslutte AvtaleGiro når du måtte ønske det, ved å kontakte din egen bank. 28.03.2014

Matrikkel - Medlemsnett

På medlemsnett har du nå tilgang til å se alle klubber og medlemmer i Norge - samt slå opp på distrikter og klubber i distriktslisten. I PROFIL på medlemsnett kan du se hvilken informasjon som er registret på deg i Rotarys medlemsregister. Hvis du ikke har brukernavn og passord, kontakt klubbsekretæren. Se for øvrig veiledningen som du finner her…  25.11.2013