Total: 0

Husk påmelding til torskeaften

Dato: Mandag 10 februar 2014

Tidspunkt: 1800

Sted: Borgheim

Pris: Omtrent som før

Frist: Torsdag 6 februar 2014

Påmelding til sekretæren på: tryggdykk@hotmail.com

Vi har litt frafall i kameratskapskomiteen og trenger noen frivillige til å hjelpe til litt før og etter, meld fra om du kan hjelpe til litt så tar vi kontakt.

29.01.2014

Bilde: apritif.no 

Nyttårshilsen fra Guvernøren

 

 

Her er link til nyttårshilsen fra Guvernøren samt informasjon om Summerkamps 2014 for ungdommer.(02.01.2014)

 

The Best Of Latvia In Six Days may 2014

Denne invitasjonen dukket opp i min innboks og jeg legger informasjonen ut her. Det som foreløpig er litt uklart er om dette er et Rotary arrangement eller en reiseoperatør som har et samarbeid med en Lokal Rotaryklubb. På hjemmesiden til distrikt 2410 finner jeg ingen informasjon om dette arrangementet. Jeg har sendt forespørsel til distrikt 2410 om dette er et offisielt Rotary arrangement.

13 februar: Jeg har ikke hørt noe fra guvernøren eler sekretæren i distrikt 2410, artikkellen lagres i artikkelbase. Anser dette som en invitasjon fra en reiseoperatør.

Dear Rotarian friends,

Greetings from the Baltic Rotary Club of Riga 81864, in District 2410, which celebrates its 5th anniversary on the 30th of May 2014. We take this opportunity to wish you a very successful and fulfilling 2014! On behalf of the Baltic Rotary Club President and members, it gives us great pleasure in inviting you all to participate in “The Best Of Latvia In Six Days!“ club event planned during the last week of May 2014. Riga is designated as the “Cultural Capital of Europe“ for 2014, and this is an unique opportunity for those participating in the event to witness the many festivities, programmes, and other major events lined up for the occasion! Besides, the club event gives the benefit of the seeing the very best of Latvia in a short time within a very reasonable cost! We sincerely request you to please kindly forward all the information attached to this email to all your fellow club Rotarians, family and friends. Non Rotarians are also most welcome to join in! This is a charitable event any surplus from the proceeds will be donated towards the many chritable works and projects of the Baltic Rotary Club of Riga, which is involved chiefly in promoting the welfare and wellbeing of orphan children and elderly homeless people.Come celebrate with us and join us in giving a helping hand to the orphans and the elderly.

With the very best of Rotarian regards, Alberto De Luca. (Event Representaive )

Se mer om arrangementet i Latvia.

05.02.2014

Julehilsen fra prost Sevat Lappegard.

 

Prost Sevat Lappegard talt  til et forventningsfult publikum på vårt siste Rotary møte før jul. Lappegard var igjen en glimrende, løssluppen og veltalende foredragsholder når han berørete temaer som blant annet Nelson Mandela's minnetale av Barak Obama, kan praktisk politikk formes av idoler, reconsiliation fungerer det over alt, Terningen Arena og selvfølgelig om personbegeistringen for Jesus kan brukes til samfunnsbygging på lik linje med Mandela. Vi takker igjen for at Lappegard greide å sette Rotary medlemene og gjester i den rette julestemning ved sitt skråblikk på samfunnet rundt oss. 18.12.2013.

Elverum Rotaryklubb feiret 60 år.  

Se omtalen fra distriktet. 25.11.2013.

 

Bilde fra utdelingen av Pal Harris Fellowship på klubbens 60 års markering i 2013.

Betaling for torskeaften

Torskeaften var igjen en helt fantastisk opplevelse.

Takk kameratskapskomitee!!!

Det har gått ut en melding til alle med informasjon om betaling av 300,- pr person. 29.04.2014

 

Ikke kjøp alkohol til unga!


At foreldre skaffer barna sine alkohol, mener rusforebygger,tidligere politistasjonssjef og Rotarianer Per Erik Skaugrud er alvorlig. Dette er starten på en artikkel i Østlendingen 18 desember 2013.

Se hele artikkelen om Rotarianeren Per Erik Skaugrud på http://www.ostlendingen.no/nyheter/elverum/ikke-kjop-alkohol-til-unga-1.8216376 . 19.12.2013.


 

 

End Polio pins er nå kommet.

Betalingen på 100,- pr stk merkes med navn og Poliopin og betales inn til samme konto som brukes til medlemsavgift, rakfiskaften osv. 26.11.2013


 

Vellykket auksjon. 

Det kom inn mange fine gjenstander/tjenester som ble auksjonert bort til inntekt for prosjektet Eye camps i Nepal. Det ble auksjonert bort gjenstander og tjenester for tilsammen 8700,-. 25.1.2013.

 

Distriktet blør

Siden juli 2013 har Distriktet mistet 50 medlemmer av forskjellige årsaker. Dette er alt for mye og Guvernøren har sendt oss følgende mail, med oppfordring om å verve nye medlemmer til vår egen klubb og andre klubber i Distriktet og nabodistriktene.

Distriktet vårt har mistet mange medlemmer siden 01.07.2013. Dette er selvsagt meget bekymringsfullt. Komiteen for medlemsutvikling planlegger et nytt medlemsutviklingsseminar i september.  Jeg oppfordrer alle klubber i distriktet til å avsette et møte til en drøfting blant klubbens medlemmer om hva de mener er viktig for å holde på medlemmer og å gjøre klubben attraktiv for nye medlemmer. For de klubbene som har mistet har mistet relativt «nye medlemmer» oppfordrer jeg dere til å foreta en enkel spørreundersøkelse blant de som nylig har sluttet som medlemmer i klubben deres. Jeg håper at samtlige rotarianere i distrikt 2305, velger å bidra aktivt til rekruttering av nye medlemmer. Start enkelt; se rundt dere blant slekt, venner og kollegaer på arbeidsplassen. Inviter dem med på et åpent møte i klubben der det legges opp til informasjon om Rotary. Husk at de assisterende guvernørene mer enn gjerne stiller opp på slike åpne informasjonsmøter om Rotary. Glem heller ikke de tidligere distriktsguvernørene. De sitter på masser av informasjon om Rotary både nasjonalt og internasjonalt. Inviter den nærmeste av dem til å komme til deres klubb for å dele sine erfaringer med dere!

 

Lykke til!  Roy Heine Olsen Distriktsguvernør. 07.02.2014

Innbetaling til TRF

Klubben har mottatt oversikt over innbetaling til TRF fra klubbene i Distrikt 2305. Vi kan med glede registrere at Elverum Rotaryklubb kommer på en meget god andreplass på betaling pr medlem. Beste klubb er Brumunddal med hele 114 $ pr medlem, vårt bidrag er på er på 61$ pr medlem. Rotary har satt som mål at 100 $ per medlem burde være oppnåelig. Snittet i Distriktet er på 30$ pr medlem.Guvernørens oppfordring er: "Vi når ikke målet i år, men håpet er at klubber med lave eller ingen innbetalinger kan gjøre en ekstra innsats for å øke innbetalingene i den perioden som gjenstår at Rotary-året,- og at det planlegges for ytterligere vekst i innbetalingene kommende Rotary-år. Én måte å foreta innbetalinger til TRF på er å benytte Avtalegiro. Her inngår hvert enkelt medlem en avtale om automatisk trekk på avtalt beløp hver måned. Minstebeløpet er kr 50,-, men det er fullt mulig å legge seg på et litt høyere nivå. Med fradrag for skatt så blir den månedlige utgiften helt ubetydelig for de aller fleste." 18.02.2014

Utvikling av hjemmesiden. 

Vi trenger bilder og innlegg til hjemmesiden, send det til: 

CICO på tryggdykk@hotmail.com

 

Ny adresse til hjemmesiden

Hjemmesiden vår kan nå hentes frem ved bruk av "elverum.rotary.no", men kommer ennå ikke frem når man søker på Google. 23.03.2014

 

Oppgardering av WEB-siden

NORFO jobber med å oppgradere vår felles WEB løsning og finne en ny leverandør av tjenesten. Det vil komme ny informasjon etter 4 april 2014 om fremdriften for å få til en ny løsning. Hjemmesiden vår er akkurat nå lagt ut på nettet med en midlertidig adresse. Leverandøren har ennå ikke oppgradert adressen fra "rk12799.rotary.no" til "elverum.rotary.no". Inntil videre vil vår hjemmeside ikke vises dersom dere bruker søkemotorer som feks GOOGLE for å finne denne siden.

Det er derfor viktig å lagre denne siden under favorittene deres slik at dere finner den igjen uten å måtte åpne min mail med link hver gang.06.03.2014


Handicamp Norway 2014

Det er nå lagt ut informasjon om Handicamp Norway 2014 på  Distriktets hjemmeside. 06.05.2014